077-5509948 יצירת קשר שאלון אבטחת מידע תחת מתקפת סייבר?

חדשות סייבר 16/12/24

חדשות הסייבר לשבוע האחרון

עובדי IT פיקטיביים העבירו מיליונים לצפון קוריאה, לפי משרד המשפטים
משרד המשפטים הודיע ​​על כתבי אישום נגד 14 צפון קוריאנים בגין מעורבות בתוכנית להתחזות
לעובדי IT מרוחקים כדי להפר סנקציות ולבצע הונאה בנקאית, הלבנת הון וגניבת זהות.

פורטינט רוכשת את פרספשן פוינט תמורת 100 מיליון דולר

Fortinet רכשה את חברת PercptionPoint הישראלית המתמחה באבטחת הדוא"ל כדי להרחיב את ההיצע הניתן ללקוחות פורטינט.
Perception Point מספקת פתרונות לאבטחת דואר אלקטרוני, פלטפורמות שיתוף פעולה, דפדפני אינטרנט ויישומי אחסון בענן, המאפשרים לפורטינט להרחיב ולשפר את ההיצע שלה.
Fortinet מסרה כי היא רכשה את Perception Point עבור תכונות כגון זיהוי איומים מתקדם, אבטחת דפדפן, סריקת תמונות וקבצים, ניתוח דינמי של קישורים וקבצים ושילוב ברמת API.

גוגל משלמת 55,000 דולר עבור באג חמור בדפדפן Chrome

גוגל שולחת עדכונים של דפדפן Chrome כדי לתקן מספר ליקויי אבטחה חמורים.
גוגל שחררה עדכון גדול של דפדפן כרום לתיקון שלוש נקודות תורפה, כולל שני באגי בטיחות בזיכרון בחומרה גבוהה שדווחו על ידי חוקרים חיצוניים.
הראשונה מהבעיות שדווחו חיצונית, במעקב כ-CVE-2024-12381, היא פגם במנוע V8 JavaScript שזיכה את החוקר המדווח בפרס של 55,000 דולר באג.

מתקפת BadRAM משתמשת בציוד של $10 כדי לשבור את הגנות מעבד AMD

חוקרים אקדמיים המציאו מתקפה חדשה המסתמכת על ציוד זול כדי לספק מידע כוזב למעבד המערכת במהלך ההפעלה ולשבור את סביבת הביצוע המהימנות העדכניות ביותר של AMD.

שירותי אבטחת מידע ב cybersafe:

תפריט נגישות

שדרגו את אבטחת המידע שלכם בהתאם לתקן ISO 27001:2022

תקן ISO27001:2022 מביא עימו דרישות חדשות לשיפור ההגנה והביטחון.
הצעד הזה מחזק את ההגנה על המידע שלכם ומביא אותנו לשיאים חדשים של הגנה על המידע, איכות ושירות.

אל תחכו עד שיקרה משהו,
הבטיחו את אבטחת המידע שלכם עוד היום!